Begeleide Bike Tours & Outdoor
- Peschiera del Garda | Gardameer Italië -
GardaHans.com

OUTDOOR vanaf het Gardameer


In samenwerking met een professionele Italiaanse outdoor organisatie(s) biedt GardaHans de mogelijkheid om vanaf Peschiera del Garda outdoor avonturen te ondernemen. Deze tochten zijn in principe voor iedereen te doen met een normale conditie.OD1 |

SOFT RAFTING | Perfecte family tour


Op de Adige rivier is het mogelijk om met een ervaren Engelssprekende gids te gaan soft raften. Ontdek de fascinerende Val Lagarina per raftingboot. Dompel je onder in de ongerepte natuur langs de route van de Adige rivier met talrijke historische forten die de vallei domineren. Waar sinds de Romeinse tijd wijn wordt verbouwd en de rivierbeddingen vol wijngaarden staan. Via de spannende Ceraino kloof verlaten we de Venetiaanse Pre-Alpen en bereiken we de Po-vlakte.

De Adige rivier is niet erg woest, dus ook de mindere durfals onder ons kunnen mee op deze raftingtocht en dat maakt deze tocht tot een ideale familie belevenis. Je rijdt naar het aangegeven Agriturismo in de Adige vallei. Vanuit hier wordt je per busje naar het startpunt gebracht en na een korte instructie en oefening vertrek je met het raft door deze schitterende vallei met prachtige bergkammen en verborgen forten uit voorbije tijden. In principe zal iedereen mee moeten peddelen en de instructies van de gids moeten opvolgen, maar dit vergt geen bijzondere inspanning. De gids vertelt onderweg over de historie van het gebied en andere interessante feitjes. De rafting tour eindigt bij het Agriturismo waar jouw auto staat geparkeerd. Na afloop kun je bij het Agriturismo bijkomen van dit bijzondere avontuur en even kunt douchen.

Duur: ca. 2,5 uur
Start: Agriturismo in val d' Adige
Leeftijd: Vanaf 9 jaar
Conditie vereisten: Normaal
Prijs inbegrepen: Gids, raftingboot, reddingsvest, paddles en ongevallen verzekering.
Groepsgrootte: 8-10 personen
Wanneer: Elke zaterdag en zondag om 9:30 uur of 15 uur of op afspraak
Meenemen: Kleding die nat mogen worden, sport- water- of trekkingschoenen, zonnebril, petje/hoedje en een flesje water of extra snack. Handdoek en extra set droge kleding (die je in de auto achterlaat bij het Agriturismo).


PRIJZEN

- Prijs (>14 jaar): €25,- / Kind (9-14): € 18,-
- Actie camera €10,- met helm- of borst mount (GoPro compatible);

Interesse in Canyoning? 

Stuur WhatsApp een bericht!


GA MEE & NEEM CONTACT OP!
Huisregels
- geen alchoholische drank te nuttigen tijdens de tour;
- de instructies van de gids dienen strikt te worden opgevolgd.

Talen

GardaHans spreekt Nederlands, maar de groep kan ook uit een mix van Duitstaligen of Engelstaligen zijn samengesteld.

Sprachen: Auch Deutschsprachige Teilnehmer sind herzlich willkommen. Gruppen können mehrsprachig sein. GardaHans spricht also auch Deutsch.

Languages: Also Englisch speaking participants are welcome to join. Groups can be multilingual. GardaHans speaks English.

Deelname op EIGEN RISICO

Hoewel hij alles zal doen om jou veilig te houden en zorgeloos te laten genieten, is deelname geheel op eigen risico.

Portretrecht

Geef vooraf schriftelijk aan of je bezwaar maakt tegen portretrecht aangezien iedereen foto's van elkaar maakt en foto's ook gebruikt zouden kunnen worden voor promotie doeleinden van GardaHans.

Deelname voorwaarden

Hoewel deelname op eigen risico is, kan deelname geweigerd worden door de gids op grond van fysieke beperkingen, fitheid, leeftijd.

Deelnemers onder 18 jaar moeten worden begeleid door een volwassene.

Deelnemers mogen geen hart- of andere gezondheidsproblemen hebben en tijdens de rit eerlijk te communiceren over de fysieke inspanning die wordt gevergd.

Het niet in acht nemen van de huisregels kan leiden tot uitsluiting van de rit.

Disclaimer
De vermelde tijden en afstanden zijn indicatief en zonder de pauzes. Bij slechte weersvoorspelling wordt de geboekte/geplande tour geannuleerd en volgt restitutie van het betaalde bedrag.